catuse din puf de papadie

paturi horcaitoare in hosteluri pitite. cafea nu-tocmai-infecta-ba-chiar-bunisoara in birturi de gara. un travestit ciolanos, cu ruj vinetiu si barbia tremuranda. caini portocalii, navetisti cu ochii injectati molfaind mici si chifle umede, siroaie de apa pe geamul trenului, pe geamul masinii, pe geamul hotelului suspendat peste gara. ciorba de pui , doua la sase lei, cuibarindu-se fierbinte si lesinata in stomac. pustietate totala, intr-o cladire fantomatica, plina de paturi goale, camere descuiate, numai bune sa fie despuiate de asternuturi pentru un bal al fantomelor. unghii rosii, buze rosii, trandafir rosu. ceata. capite de fan, pisoi obraznici, dimineti neverosimile.

te privesc in ochi, esti asa de aproape de mine ca ni s-au incalcit coastele. ce vezi? privesti Luna in Dunare, dar vezi altceva. te am aici, iti mangai urmele de catuse de pe incheieturi.

~ de freefortree pe septembrie 23, 2010.

2 răspunsuri to “catuse din puf de papadie”

  1. privesc in Dunare si simt freamatul si volbura ta pentru ca sunteti la fel de frumoase, puternice si pline de mistere …

  2. nu cred ca merit onoarea de a fi comparata cu o asemenea minune, dar iti multumesc din suflet, pentru ca…pentru ca…:)
    si da, ai ghicit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: